Urbana vjenčanja | band RETRODUKCIJA

Bend za svadbe 

"Pitate se mogu li svadbe biti drukčije od većine današnjih svadbi? Može li bend za svadbe biti drugačiji od većine današnjih bendova za svadbe, a glazba malo bliža vašem ukusu?"

 

"Vlastito vjenčanje, a time i bend, ne zamišljate i ne vidite kao na tradicionalnoj svadbi gdje se stilovi i repertoar pjesama mijenjaju od tamburica, narodnjaka, turbo folka pa nadalje, gdje gosti naručuju i plaćaju pjesme po vlastitim željama pa atmosfera, a time i svadba odlazi u “nekontroliranom” nepoznatom pravcu. …ako ne želite prolaziti sličan scenarij, nalazite se na pravom mjestu!" 

RETRODUKCIJA je bend specijaliziran za urbana vjenčanja, gdje se posebna pozornost pridodaje drugačijem repertoaru, drugačijem stilu izvođenja pjesama te scenskom i vizualnom doživljaju.

 

Na vjenčanju izvodimo široki spektar raznih glazbenih stilova kao što su POP, ROCK, SKA, DISCO, FUNKY, R&B, LATINO, R'n'R od 60-tih, 70tih, 80-tih, Studia 54, a posebno NOVI VAL pa sve do današnje moderne produkcije.

 

Glazbeni stil, iskustvo i kvalitetu izvođenja te brojnu publiku stekli smo u poznatim zagrebačkim klubovima...Ideja o bendu za "Urbana vjenčanja" otuda i proizlazi.

 

Iako smo počeli kao isključivo klupski bend, zaintrigirao nas je koncept urbanih vjenčanja. Sve je krenulo je iz zagrebačkih klubova gdje su nam prijatelji i publika na svirkama često pristupali i nagovarali nas da nastupimo na njihovoj svadbi, iz razloga jer ne žele tipični bend za svadbe. Bili smo sigurni da svadba uz našu svirku može poprimiti malo drugačiji, urbani štih. Obukli smo fina odijela, probali, i od tada nismo stali! Dojmovi publike, kao i naši, bili su vrhunski!“

   

Ponuda za vjenčanje 

LIVE BAND Bend za vjenčanja se sastoji od pet školovanih glazbenika koji pokrivaju i najzahtjevnije stilove glazbe. Instrumente koje koristimo na vjenčanju su : Akustične i klasične gitare, bas gitara, bubnjevi i perkusije, klavir, violina i harmonika.

 

SCENOGRAFIJA Prilagođavamo se prostoru gdje se održava vjenčanje pa tako i osmišljavamo dizajn pozornice, tematski stil, outfit članova banda i sl. U ponudi imamo vlastitu dizajniranu pozornicu, kazališno platno dizajnirano ukrasnim “cabaret” svjetlima sa ukomponiranom profesionalnom koncertnom rasvjetom .

 

RAZGLAS Vrlo je važno prilagoditi se prostoru i broju uzvanika na vjenčanju, te prema tome odrediti glasnoću izvedbe odnosno optimalnu snagu razglasa. Pokrivamo male, srednje i velike interijere i eksterijere koristeći vrhunska ozvučenja. U ponudit imamo nekoliko razglasa renomiranih proizvođača: JBL srx, Dynacord FL, Craaft.

 

RASVJETA ZA VJENČANJE U ponudi imamo Inteligentnu rasvjetu, LED rasvjetu, klasičnu rasvjetu, dim mašine, konstrukcije. ..Također u ponudi imamo i dekorativno bojanje prostora, zidova i drugih površina.

 

GLAZBENE PODLOGE U vrijeme pauza puštamo glazbu prema prema dogovoru, a tu je i mogućnost angažmana DJ-a. 

Najčešći izvođaći 

DOMAĆE Azra, Bijelo Dugme, Dino Dvornik, Darko Rundek, Dubioza Kolektiv, Đorđe Balašević, Film, Gibonni, Gustafi, Hladno Pivo, Idoli, Indexi, Neno Belan, Parni Valjak, Prljavo Kazalište, PsihomodoPop, Toni Cetinski, Damir Urban, Vještice, Zabranjeno Pušenje i mnogi, mnogi drugi…!

 

STRANO Michael Buble, Michael Jackson, Elvis Presley, Elthon John, The Black Keys, Mando Diao, The Doors, U2, Manu Chao, The Beatles, Frank Sinatra, Eddie Cochran, Rolling Stones, Eric Clapton, Eurythmics, Bob Marley, Johhny Cash, REM, Robbie Williams….

a

TRAJANJE NASTUPA

Ovisi naravno kada počinje vjenčanje. U pravilu pristutni smo 8 sati sa uključenim pauzama za vrijeme jela i drugim događanjima za vrijeme vjenčanja. Primjerice, ako vjenčanje počinje u 20h (dolazak gostiju) sviramo do max 04h ujutro, ako ima preživjelih (potrudimo se da nema), a i dalje uzavrela atmosfera, možemo produžiti pola sata/sat max. Ukoliko počinje ranije, satnica se pomjera u skladu sa početkom.

Cijeli repertoar možete pogledati ovdje.