HR EN DE


FAQ - Često postavljena pitanja
1. Da li vodite program na svadbi?


Da, vodimo program na svadbi što uključuje najave ključnih događanja tokom večeri. Ne vodimo igre i slične ideje na vjenčanju.2. Da li svirate pjesmu za prvi ples?


Da, ukoliko se pjesma ne nalazi na repertoaru rado ćemo ju uvježbati i odsvirati na Vašem vjenčanju. Potrebno je prethodno pjesmu poslati putem maila, kako bi provjerili da li možemo navedenu pjesmu izvesti na zadovoljavajućoj razini. Do sada nije bilo problema ;)3. Da li puštate glazbu u pauzama?


Da, imamo sastavljenu playlistu tematski prema tijeku večeri. U pravilu za početak i za vrijeme jela puštamo lounge glazbu, kako bi gosti mogli razgovarati u ugodnom ambijentu. Nakon toga, pojačavamo ritam i prelazimo u pop rock žanr. b. Ukoliko imate posebnih želja, možemo puštati, ali u tom slučaju potrebno je dostaviti CD/USB sa snimljenom glazbom.4. Do kada vremenski svirate na vjenčanju)?


Ovisi naravno kada počinje vjenčanje. U pravilu sviramo 8 sati sa uključenim pauzama za vrijeme jela i drugim događanjima za vrijeme vjenčanja. Primjerice, ako vjenčanje počinje u 20h sviramo do 04h ujutro, ako ima preživjelih (potrudimo se da nema), a i dalje uzavrela atmosfera, možemo produžiti pola sata/sat max.5. Da li nastupate izvan Zagreba/Hrvatske


Da, stekli smo ponajprije tuzemno ali i inozmeno iskustvo. U slučaju održavanja svirke van Zagreba potrebno je uračunati i putne troškove. U putne troškove ulazi: 1. Prijevoz ( 2kn/km ), 2. Smještaj ( ukoliko je udaljenost veća od 100km ), 3. Atakarnet (izvan RH i EU) i druga adminstracija6. Gdje možemo čuti Retrodukciju?


Možete nas čuti tokom klupske sezone redovno u poznatim zagrebačkim klubovima, a svirke pravovremeno najavljujemo na našoj FACEBOOK STRANICI. Dođite, pišite, zovite, a neće vam opasti prst ni ako lajkate site ;) Bit će nam drago!7. Može li kuma/frend/sestrična nešto otpjevati s vama?


Naravno!8. Možemo li se dogovoriti da dio vjenčanja odsvira neki drugi bend?


Da, kontaktirajte nas i složit ćemo najbolju kombinaciju.9. Može li se dogovoriti da jedan set odsvirate zabavne/narodnjake/tamburice?


Ne ;)