HR EN DE

Klupske svirke
"Bend RETRODUKCIJA je od samih početaka zamišljen kao bend za klupske svirke. Osnovali smo bend s idejom da sviramo za ljude sličnog glazbenog izričaja/svjetonazora u ugodnoj klupskoj atmosferi uz plesanje i druženje sa publikom i prijateljima."
Kao klupski bend stekli smo bogato glazbeno iskustvo i brojnu publiku u poznatim zagrebačkim klubovima (od 2006.) i izgradili vlastiti stil i prepoznatljvost benda.


  ACOUSTIC pop-rock repertoar sa elementima raznih stilova poput rock 'n' rolla, funk-a, disco, reggae-a, SKA…..


  Drugačije ideje, aranžmani poznatih pjesama u “acoustic” varijantiPrema reakcijama publike, taj se pristup pokazao kao vrhunska kombinacija za super provod!


Upravo u klubovima polako smo proširili vrste naših angažmana. Često se događalo da nam još uspuhana ekipa nakon dobre čagice priđe i nagovori da odsviramo njihovu svadbu, korporativni event ili sličnu vrstu događanja... jer ne žele tipičan bend za svadbe. Probali smo i vidjeli da se to može! Počeli smo s idejom urbanih vjenčanja i dokazali sebi i drugima da vjenčanje može biti vrlo slično odličnom provodu u klubu, čak i mnogo bolje!


Upravo na tome i temeljimo ponudu i za ostale event-e kao što su: Koporativni event-i i Urbana vjenčanja. Bilo da se radi o vjenčanju, korporativnom događanju ili drugim tipovima evenata, držimo svoj stil, energiju i atmosferu, samo se malo finije obučemo i eventualno malo stišamo ;)Kako ne bi sve skupa ostalo na riječima, pratite nas na službenoj facebook stranici gdje redovno stavljamo obavijesti o slijedećim nastupima. Bit će nam drago da doživite pozitivnu energiju te toplu atmosferu akustičnih instrumenata, koje u sinergiji sa publikom nerijetko završavaju sa urnebesnim tulumima.


Redovno nas možete posjetiti na popularnim zagrebačkim mjestima kao što su mr Q, Žabac i SAX Klub hrvatskih glazbenika gdje smo jedni od stalnih bendova kluba.